ES - CA - EN

En aquesta reforma d’una vella caseta entre mitgeres al centre històric de Premià de Mar, el projecte reconeix en tot moment l’aspecte mediterrani d’aquest antic habitatge catalogat.

En planta baixa, on hi ha la zona de dia, la distribució es fa més diàfana per tal que tots els espais gaudeixin d’una major relació amb el pati existent. A la planta primera es realitza un altell a sobre del bany, augmentant així l’espai de les habitacions i les visions diagonals.

A totes les plantes es restaura l’estructura de fusta i es combina amb el blanc, tons grisos i marrons clars. A la zona del menjador es recupera la volta de maó pla fruit d’una vella ampliació de la casa. Els mobles i l’estil de la cuina suposen un contrapunt a tota l’estètica de l’habitatge, trencant amb un color llampant i un marbre blanc país.