ES - CA - EN

El projecte consta de dos habitatges unifamiliars aparellats, asimètrics pel que fa a dimensions i programa funcional però que comparteixen un mateix criteri morfològic i energètic.

Els dos habitatges conformen un gran volum blanc i rectangular que es trenca en planta baixa i genera petites discontinuïtats a les façanes que es retroben novament a les quatre cantonades del rectangle.

A les plantes baixes d’ambdós habitatges s’ubiquen les zones de dia, amb espais diàfans formats per cuines en illa obertes a les respectives sales amb unes grans obertures cap a l’exterior.

L’edifici es caracteritza per disposar d’un elevat grau d’aïllament tèrmic continu que incrementa substancialment l’eficiència energètica i la sostenibilitat mediambiental dels habitatges.

El conjunt descansa a sobre d’un gran basament de pedra grisa que conté els aparcaments al seu interior i forma el jardí i les terrasses a la part superior.