ES - CA - EN

Un habitatge unifamiliar entre mitgeres de tres plantes que a la façana sud s’obra de forma escalonada cap a un gran pati.

La planta baixa conté les zones de dia, que gaudeixen d’una gran transparència cap a l’exterior, i a on la permeabilitat entre la sala d’estar-menjador i la cuina es pot regular per mitjà d’una llarga corredera de vidre.

Una escala de formigó vist situada al mig de la planta comunica amb la zona de nit de la planta primera, la qual disposa de terrassa a sud per a la suite i l’estudi.

El sota coberta de llosa de formigó vist és un espai diàfan de joc pels més petits i disposa també de sortida a una terrassa a sud.

Tant a l’exterior com a l’interior de l’habitatge es combinen els grisos suaus i la fusta natural amb el blanc i el negre.

El projecte de l’edificació segueix criteris d’eficiència energètica, tant en els seus sistemes passius com en els actius, i disposarà a més d’un sistema de captació solar que generarà electricitat destinada a l’autoconsum del propi habitatge.