ES - CA - EN

Unes oficines destinades a la nova seu d’una Fundació sense ànim de lucre que treballa i promou l’accés a l’habitatge assequible per part dels col·lectius vulnerables i que presta serveis a la gent gran. Ubicades en un local en planta baixa de grans obertures, l’espai gaudeix de molta llum natural i d’una relació fluida cap a l’exterior.

El projecte té el doble objectiu, per una banda de mantenir la fuïdesa de l’espai tant cap a l’exterior com entre els diferents departaments, i per l’altra el de mostrar les oficines com un espai d’acollida i domèstic en el qual tant treballadors com visitants se sentin com en una llar.

D’aquesta manera els grans paraments de vidre transparent es combinen amb un mobiliari, uns materials i una il·luminació més propis d’un habitatge que d’unes oficines, i a on la calidesa de la fusta natural pren un gran protagonisme.

Un llarg moble de fusta recorre longitudinalment l’espai articulant el vestíbul d’accés, la zona d’arxiu i el open office amb una taula al fons d’ús polivalent per a reunions informals i condueix finalment a una zona de serveis que s’obre a un espai verd cap a l’exterior.