ES - CA - EN

The project consists of two semi-detached houses, asymmetrical in dimension and layout but sharing the same morphological and energy criteria.

The two houses make up a large white rectangular volume which gets disrupted on the ground floor and generates small discontinuities on the facades that reunite again in the four corners of the rectangle.

Daytime areas are located on the ground floor of both houses, with open spaces made up of kitchen isles which open to their respective sitting rooms with large openings to the outside.

One of the building’s main features is its high degree of continuous thermal insulation which substantially increases the houses’ energy efficiency and environmental sustainability.

The whole structure rests on a large gray stone base which contains the car parks in its interior and forms the garden and the terraces at the top.