ES - CA - EN

A semi-detached three-story house between party walls whose south façade opens up onto a large courtyard in a staggered manner.

The ground floor comprises the daytime areas which boast great transparency towards the outside, and the permeability between the living room and the kitchen can be regulated by means of a long glass sliding door.

An exposed concrete staircase located in the middle of the floor connects with the nighttime areas on the first floor, which has a terrace facing south for the suite and study.

The exposed concrete slab of the below deck serves as an open play area for the children and has an access to a south-facing terrace.

Both the exterior and the interior of the house combine soft grays and natural wood with white and black.

The construction project follows criteria of energy efficiency, both in its passive and active systems, and will also have a solar collecting system that will generate electricity for self-consumption in the house.