ES - CA - EN

En aquesta reforma d’una vella caseta entre mitgeres al centre històric de Premià de Mar, el projecte reconeix en tot moment l’aspecte mediterrani d’aquest antic habitatge catalogat.

En planta baixa, on hi ha la zona de dia, la distribució es fa més diàfana per tal que tots els espais gaudeixin d’una major relació amb el pati existent. A la planta primera es realitza un altell a sobre del bany, augmentant així l’espai de les habitacions i les visions diagonals.

A totes les plantes es restaura l’estructura de fusta i es combina amb el blanc, tons grisos i marrons clars. A la zona del menjador es recupera la volta de maó pla fruit d’una vella ampliació de la casa. Els mobles i l’estil de la cuina suposen un contrapunt a tota l’estètica de l’habitatge, trencant amb un color llampant i un marbre blanc país.

Llegir més

En un edifici obra de l’arquitecte Josep Lluís Sert, destacat membre del G.A.T.P.A.C. (Grup d’Arquitectes i Tècnics Catalans per al Progrés de l’Arquitectura Contemporània), el projecte adapta l’habitatge a les necessitats actuals del client a l’hora que reconeix elements del projecte original, recuperant per exemple el doble espai de la sala. S’eliminen espais de recorregut per tal de generar nous espais i més amplis. Pel que fa als materials es combina la fusta de roure natural amb panells lacats en blanc.

La coberta s’adapta com a jardí en plena ciutat.

Llegir més

Un antic pis de morfologia típica de l’eixample de Barcelona, amb façana a carrer i a pati interior d’illa, amb una galeria de grans finestrals en façana interior i amb sostres alts.

El projecte reorganitza els espais i elimina elements que obstaculitzaven la penetració de la llum cap a l’interior d’aquest  profund habitatge. Es modifica l’antiga galeria permetent que els grans finestrals s’obrin al complert per tal de generar una terrassa. També es restaura al complet el magnífic mosaic del paviment situat al vestíbul d’accés.

Llegir més

Interiorisme i adaptació d’una antiga Masia. Els acabats i el mobiliari creen diferents ambients en amplis espais, permetent veure els elements constructius i estructura originals, com les voltes de canó ceràmiques.

Llegir més

Reforma integral d’un habitatge abans excessivament compartimentada. El projecte transforma l’espai de cuina, menjador i sala en un espai diàfan, en comunicació directa amb la terrassa exterior. El blanc i la fusta son els tons predominants, en contrast el bany és de tons foscos.

Llegir més

El projecte té com a objectiu convidar als transeünts a entrar a la botiga d’un concorregut carrer del centre de la ciutat. Amb el propòsit d’aprofitar al màxim l’espai triangular disponible, es planteja la botiga com si es tractés d’un aparador obert i accessible. Les dues obertures existents estan exemptes de vidre i s’emmarquen de color negre generant així el cartell amb el nom de la marca. L’interior blanc neutre fa que destaqui la col·loració pròpia de cada producte.

En col·laboració amb Linoy Rubinshtein i Jordi Sinfreu.

Llegir més

En col·laboració amb Linoy Rubinshtein i Jordi Sinfreu

Llegir més

Situada en una zona altament transitada, el projecte planteja la botiga com una caixa de vidre plena de llum. El recorregut de les dues façanes en cantonada mostra en tot moment l’interior il·luminat, així com els productes que s’hi exposen, convidant als transeünts a entrar.

Utilitzant principalment els colors corporatius de la marca, el mobiliari blanc contrasta amb el paviment i el volum negre del magatzem.

En col·laboració amb Linoy Rubinshtein i Jordi Sinfreu.

Llegir més

En un habitatge de mitjans del Segle XX de morfologia típica de l’eixample es proposa una reforma interior renovant els acabats i les instal·lacions, actualitzant l’habitatge a les noves necessitats i preservant alguns dels elements originals com les portes de noguera, els radiadors de ferro o les fusteries dels patis interiors. Es deixen a la vista alguns elements estructurals com el forjat de la cuina i una paret mitgera d’obra vista a la sala d’estar-menjador.

Llegir més

Un antic pis, de gran superfície i de morfologia singular.

La reforma integral, reorganitza els espais, abans molt compartimentats. S’eliminen el safareig i el lavabo de la zona de la cuina creant una gran cuina-office, s’unifica la sala i el menjador en una única estança i s’incorpora el bany a la suite dotant tots els espais de llum natural. Un panellat lacat de portes corredisses unifica el passadís que dóna accés als dormitoris, creant un espai de certa amplitud.

Els materials d’acabat combinen amb el mobiliari, creant una atmosfera càlida de blancs amb matisos grisos i marrons clars.

En col·laboració amb Marta Hombravella.

Llegir més

Un habitatge en un bloc creat durant la renovació urbanística que millorà la ciutat de Barcelona dins del marc de les actuacions de les olimpíades de 1992, en especial l’antic barri industrial del Poblenou, el qual va acabar de consolidar-se en anys posteriors. Tot i que la volumetria i l’entorn exterior són adequats, la construcció patia algunes deficiències i la distribució interior dels espais era millorable.

El projecte unifica les zones de dia (cuina, menjador i sala), eliminant gran part del passadís i creant una nova cuina en illa que allibera espai i flexibilitza l’organització del menjador.

Llegir més

Unes antigues carboneres ubicades a la part alta d’un edifici de principis del segle passat que es van adaptar posteriorment a oficina. El projecte adequa l’espai a habitatge, forma un lluernari lineal que il·lumina cenitalment cuina i banys, i permet un còmode accés a la magnífica terrassa-solarium del nivell superior.

Llegir més

El projecte converteix uns antics baixos d’una botiga en un habitatge diàfan, l’espai flueix sense obstacles i comunica visualment tots els espais amb el pati exterior del final de la parcel·la. Aprofitant l’alçada, un volum central amb el bany i la cuina organitza el conjunt, reforça el concepte i forma visions diagonals dins d’un únic espai.

Llegir més

Un habitatge ubicat en uns baixos, amb un pati al final de la parcel·la, de pressupost modest però d’immenses possibilitats.

Es reorganitzen els espais, es renoven els materials d’acabat, es descobreixen i restauren elements constructius com el sostre de bigues metàl·liques i revoltí ceràmic manual d’algunes de les habitacions.

Llegir més

Un petit bar a Barcelona però amb un complex programa: un de restauració i un altre de cocteleria especialitzada. Es planteja un espai molt funcional capaç de compaginar ambdós serveis. Els materials són panellats de fusta natural i elements petris en terres i barra.

Llegir més