ES - CA - EN

Offices for a non-profit foundation that promotes access to affordable housing for vulnerable groups and provides services to the elderly. Located in the premises of a ground floor with large openings, the space enjoys a lot of natural light and a fluid relationship with the outside.

The project has a dual objective: on the one hand, to maintain the flow of space towards the outside and between the different areas, and on the other hand, to present the offices as a welcoming space where both staff and visitors feel like at home.

Therefore, the large glass walls are combined with furniture, materials and lighting more typically found in a home than in an office, and the warmth of the natural wood becomes one of the main features.

A long wooden piece of furniture goes across the space longitudinally, articulating the access hall, the archive area and the open office with a multipurpose table at the back for informal meetings, finally leading to a service area that opens to a green space outside.