Llegir descripció

Sitges · Sup Habitatge: 387,60m2 · Sup Auxiliar: 29,70m2

L’habitatge es col·loca de forma longitudinal seguint la forma de la parcel·la, obrint-se cap al sud i cap al mar. La planta baixa conté la zona de dia, amb un interior diàfan i lluminós, on la zona de dia participa del jardí exterior en una relació de transparència creuada. L’espai flueix en totes direccions. El porxo s’allarga a la zona del jardí amb una cuina i un menjador exteriors.

La façana combina el color blanc amb la pedra natural calcària del Garraf col·locada a junta seca i amb un aplacat de fusta natural. A l’interior es combina la fusta de noguera amb panellats i armaris de roure blanquejats que contrasten amb lacats i porcel•lànics foscos a la zona de cuina.

L’habitatge disposa d’un sistema de renovació d’aire amb recuperador de calor, aerotèrmia per a la producció d’aigua calenta i terra radiant, i plaques fotovoltaiques amb un sistema d’acumulació de l’energia sobrant mitjançant bateries. Disposa també d’un sistema domòtic intel·ligent que controla la il•luminació, les persianes graduables de protecció solar i el sistema de climatització i radiació.