Serveis a empreses | Interiorisme corporatiu | ESPAIROUX Arquitectos

Serveis a empreses

SERVEIS ESPAIROUX

Per què és tan important l’interiorisme corporatiu avui en dia? No es tracta només d’una qüestió estètica. Es tracta d’una filosofia i de la manera de funcionar d’una empresa. Les empreses han de renovar-se, buscar noves fórmules de funcionament, reinventar-se o morir.

Les empreses que avui triomfen són les que més van innovar i van pensar diferent. L’espai de treball és important i ens influeix més del que imaginem en aspectes com el confort, la presa de decisions, la productivitat o la creativitat. Per tant, repercuteix inevitablement sobre el nostre treball diari i sobre els resultats.

Hem de fer del nostre espai de treball un lloc confortable. En definitiva, és el lloc on passem més hores al llarg del dia i ens hauria venir de gust anar al lloc de treball. Està demostrat que els integrants d’una empresa que estan a gust amb el seu entorn augmenten considerablement el seu rendiment i productivitat.

No cal ser Google o Apple per tenir unes oficines modernes i confortables que propiciïn el rendiment, la creativitat o la diversió durant les pauses. Qualsevol centre de treball pot ser millorat per treure a la llum el millor de cadascun dels seus integrants, ja sigui una empresa gran o petita.

I wish I worked there!”

Conceptes clau:

Z

Espais que estimulen

Exemples d’espais empresarials que conviden a treballar d’una forma diferent a l’habitual: laboratoris d’idees, sales sensorials, espais per explicar històries…

Z

Espais de reflexió

Com la relaxació promou estats cerebrals diferents, propicis a la creativitat: ús de colors, patis, sales de relaxació…

Z

Espais per col·laborar

Dissenyats especialment per a fomentar la cooperació entre equips, el treball interdisciplinar: microcuines, sales de dibuix, amfiteatres, cafès … S’analitzen també els avenços tecnològics que afavoreixen el treball col·laboratiu.

Z

Espais per jugar

Sales de co-creació amb els clients, espais per al role-play i l’exploració conjunta d’idees, espais amb facilitats per al treball etnogràfic.

Z

Espais per crear

Sales profusament equipades per fer reunions de creativitat. Tempestes d’idees, mapes mentals, etc.

“La creativitat és un hàbit. No és una cosa que passi a la dutxa.”

 

(Nick Law, director creatiu de R / GA Global)

Demaneu-nos pressupost sense compromís